Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Επιτραπέζια παιχνίδια

Επιτραπέζια παιχνίδια
Djeco - Επιτραπέζιο αγώνας δρόμου στο μονοπάτι του δάσους
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08550
Τα ζωάκια τρέχουν χαρούμενα στο πολύχρωμο μονοπάτι της ονειροχώρας, προσπαθώντας να προσπεράσουν το ένα το άλλο. Διαλέξτε τη φιγούρα σας ρίξτε το χρωματιστό ζάρι και προχωρήστε, για να τους ξεπεράσετε όλους και να πάρετε τη νίκη. Ένα παιχνίδι τύχης και χρωμάτων από την εταιρεία Djeco που θα ενθουσιά..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08473
Στύψτε το μυαλό σας για να βρείτε τη λύση! Ένα επιτραπέζιο αντίληψης του χώρου για ένα παίκτη από την εταιρία Djeco. Χρησιμοποιείστε τις κάρτες που σας καθοδηγούν για το αρχικό στήσιμο και μετά τοποθετήστε τα υπόλοιπα ξύλινα κομμάτια με τέτοιο τρόπο ώστε να ολοκληρώνεται το ταμπλό λογικά. Παιχνίδι π..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,50€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08132
Ένα σετ παιχνιδιών της εταιρίας Djeco που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους με τον μοναδικό σχεδιασμό του! Περιλαμβάνει 3 κλασικά αγαπημένα παιχνίδια, εύκολα και διασκεδαστικά για όλες τις ηλικίες: ντόμινο, μπίνγκο και μέμο. Στο ντόμινο οι παίκτες πρέπει να τοποθετήσουν όλες τις κάρτες τους, κοι..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,50€
Djeco Επιτραπέζιο παιχνίδι ισορροπίας 'Ελεφαντάκι'
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 05230
Παιχνίδι ισορροπίας από την εταιρεία Djeco. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε, όσα περισσότερα ξύλινα στικάκια μπορείτε στη ράχη του μικρού ελέφαντα. Προσοχή όμως! Μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Διαστάσεις κουτιού: 20x16x3. Παίκτες: 1-4. Διάρκεια παιχνιδιού: περίπου 5 λεπτά. Κατάλληλο..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Djeco Λόττο με ψαρέματα
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 01688
Τα πολύχρωμα ψαράκια κολυμπούν στα βαθιά νερά του ωκεανού! Θα καταφέρουν οι μικροί ψαράδες να τα αντιστοιχίσουν στις καρτέλες με τα σωστά νούμερα; Ένα παιχνίδι παρατήρησης της εταιρίας Djeco, κατάλληλο από 3 ετών. Διαστάσεις: 22,6x22.6x4 εκ.Ηλικία: Από 3 μέχρι 6 ετών..
22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08159
Παιχνίδι μνήμης της εταιρίας Djeco στο οποίο περιέχονται δύο κάρτες από το κάθε ζωάκι. Τοποθετείστε τις κάρτες ανάποδα και αφήστε το παιδί να εξασκήσει την μνήμη του προσπαθώντας να βρει τα ζευγάρια. Κατασκευασμένο από πεπιεσμένο χαρτόνι. Περιλαμβάνονται 30 κάρτες. Διάμετρος κάρτας 6,5 cm.Ηλικία:&nb..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,50€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08168
Τέσσερα μολύβια - αντιστοιχήστε με το αντίστοιχο νούμερο ή με μία αντίστοιχη εικόνα – καρτέλα που έχει επάνω της τέσσερα αντικείμενα. Ντόμινο διαδοχικής σειράς εικόνων και αρίθμησης από την εταιρία Djeco. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι τους αριθμούς. Κατάλληλο για παιδι..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,50€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08165
Ντόμινο διαδοχικών εικόνων της εταιρίας Djeco. Τοποθετείστε τις όμοιες εικόνες τη μια δίπλα στην άλλη και σχηματίστε σειρές με σχέδια και χρώματα! Ένα παιχνίδι κατασκευής, κατάλληλο από 3 ετών και άνω. Κατασκευασμένο από πεπιεσμένο χαρτόνι...
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,50€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 01641
Διασκεδάστε με το ξύλινο ντόμινο της εταιρίας Djeco. Ένα κλασικό και διαχρονικό παιχνίδι, δοσμένο με την παιδική νότα της εταιρίας. Μέσα από το παιχνίδι το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα του, το συντονισμό χεριού ματιού και την αναγνώριση χρωμάτων. Το σετ περιλαμβάνει 28 ξύλινες φιγούρες από ζω..
25,90€
Χωρίς ΦΠΑ:25,90€
Djeco Σετ 3 επιτραπέζια παιχνίδια - Little friends 'Ντόμινο - Μπίνγκο - Μέμο'
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08131
Ένα σετ παιχνιδιών της εταιρίας Djeco που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους με τον μοναδικό σχεδιασμό του! Περιλαμβάνει 3 κλασικά παιχνίδια: 1 ντόμινο 28 τεμαχίων, 1 μπιίγκο 29 τεμαχιών και 1 μέμο 32 τεμαχίων. Ηλικία: Από 3 μέχρι 6 ετών..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 68217023
Αυτό το χαριτωμένο παιχνίδι με κάρτες είναι ιδανικό ώστε τα μικρά παιδιά να εξοικειωθούν με τους διαφορετικούς οικοτόπους όπου ζουν αυτά τα αξιολάτρευτα ζώα (σαβάνα, αγρόκτημα, ωκεανός, αρκτική, δάσος, ουρανός ή οικιακό περιβάλλον). Κάθε οικογένεια αποτελείται από 6 χαρακτήρες: τον παππού, τη γιαγιά..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 68217022
Αυτό το όμορφο παιχνίδι με κάρτες είναι ιδανικό ώστε τα μικρά παιδιά να εξοικειωθούν με τα διαφορετικά μεγέθη των ζώων. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που έχει σχεδιαστεί με όμορφες εικόνες. Μόλις μοιραστούν τα φύλλα, ο παίκτης με το μεγαλύτερο ζώο κερδίζει. Τα μικρά παιδιά που δεν ξέρουν πώς να μετ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 68217025
Με αυτό το όμορφο παιχνίδι καρτών, τα παιδιά θα μάθουν εύκολα τα αντίθετα (επίθετα) στα Αγγλικά, καθώς και θα αναπτύξουν τη μνήμη τους. Με αυτά τα όμορφα εικονογραφημένα φύλλα με διαφορετικά ζώα από τον κόσμο, τα παιδιά θα πρέπει να ταιριάξουν τα αντίθετα για να σχηματίσουν ένα ζευγάρι. Ο παίκτης με..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Eurekakids Cards Magic Fairies
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 68217024
Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής με κάρτες στο οποίο τα παιδιά θα πρέπει χτίσουν το κάστρο χρωματικής τους επιλογής όσο πιο γρήγορα γίνεται (με 6 φύλλα).Αυτό το παιχνίδι με κάρτες διαθέτει όμορφες εικόνες με θέμα τη φαντασία και βοηθά στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων.Χαρακτηριστικά:Περιέχει..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Κατασκευαστής: Fresk Κωδικός Προϊόντος: FR-F8620
Παιχνίδια που καλλιεργούν τις δεξιότητες συγκέντρωσης, υπομονής και μνήμης! Με την πιο ιδιαίτερη αισθητική από την ολλανδική Fresk, τα παιχνίδια παζλ της δεν μοιάζουν με κανένα άλλο! Η μνήμη όχι μόνο προάγει τον συντονισμό, εκπαιδεύεται επίσης η μνήμη και η αντίληψη χρώματος. Aποτελεί..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
Fresk: Παιχνίδι μνήμης παζλ Ζωάκια 10τμχ
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Fresk Κωδικός Προϊόντος: FR-F8600
Παιχνίδια που καλλιεργούν τις δεξιότητες συγκέντρωσης, υπομονής και μνήμης! Με την πιο ιδιαίτερη αισθητική από την ολλανδική Fresk, τα παιχνίδια παζλ της δεν μοιάζουν με κανένα άλλο! Το παζλ αποτελείται από μικρά παζλ. Και τα δύο κομμάτια του παζλ γίνονται ζώα, τα οποία εμφανίζονται στον α..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
Fresk: Παιχνίδι παζλ με νούμερα 10τμχ.
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Fresk Κωδικός Προϊόντος: FR-F8640
Παιχνίδια που καλλιεργούν τις δεξιότητες συγκέντρωσης, υπομονής και μνήμης! Με την πιο ιδιαίτερη αισθητική από την ολλανδική Fresk, τα παιχνίδια παζλ της δεν μοιάζουν με κανένα άλλο! Το παζλ αποτελείται από 10 κάρτες αριθμών, το καθένα με έναν αριθμό και τον κατάλληλο αριθμό ζώων στο άλλο ..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
Haba Επιτραπέζιο παιχνίδι 'Ποιός είμαι;'
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Haba Κωδικός Προϊόντος: 301420
Ποιος είμαι ή τι αντικείμενο είμαι; Είμαι ένας εξερευνητής, ένα λιοντάρι ή ένα ποτιστήρι; Σε κάθε γύρο ένας παίκτης στηρίζει μια τυχαία κάρτα στο κεφάλι του, και μετά προσπαθεί μέσα σε δέκα ερωτήσεις που κάνει στους υπόλοιπους παίκτες να καταλάβει ποιος ή τι είναι! Μαντέψτε σωστά και συνδυάστε τα στ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH081
Κατασκευάστε το σπίτι σας πριν ο κακός λύκος προσπαθήσει να το γκρεμίσει!Όλοι γνωρίζουν την ιστορία από τα 3 μικρά γουρουνάκια, που προσπαθούν να χτίσουν το σπίτι τους πριν ο κακός λύκος, τους το γκρεμίσει!Σε αυτό το απλό επιτραπέζιο παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να κάνουν το γύρω του ταμπλό..
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH202
Αυτά τα παζλ διαθέτουν ζώα του αγρού που θα αγαπήσουν τα παιδιά!Με δύο απλά, κομμάτια για να ταιριάζουν μαζί, αυτό το παζλ είναι ιδανικό για μικρά παιδιά και μικρά παιδιά να αναπτύξουν το συντονισμό των χεριών-ματιών τους. Το παζλ παζάρι μπορεί επίσης να βοηθήσει την ανάπτυξη της ομιλίας ενθαρρύνοντ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,90€
Orchard Toys "Αράχνες και σωλήνες" (Spiders and Spouts) Mini Game Ηλικίες 4-7 ετών
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH360
 Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με θέμα αραχνούλες, φίδια και σωλήνες που ανεβοκατεβαίνουν.Είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακό παιχνιδιού φίδακι με τις χαρακτηριστικές σκάλες, που ανεβοκατεβαίνουν. Ανεβείτε τους σωλήνες για να φτάσετε στο σημείου τερματισμού, αλλά..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH051
Γεμίστε την μπανιέρα σας με τους καθαρούς δεινόσαυρους σε αυτό το πολύχρωμο, διασκεδαστικό παιχνίδι μέτρησης και παρατηρητικότητας που παίζεται με 3 τρόπους!Σκορπίστε τις κάρτες στην μέση του τραπεζιού, γυρίστε το βελάκι "τρέξτε" να βρείτε τον βρώμικο δεινόσαυρο που ταιριάζει στο χρώμα και το είδος...
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Orchard Toys "Καμηλοπαρδάλεις με κασκόλ" (Giraffes in Scarves) Ηλικίες 3+ ετών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH070
Μαζέψτε τα περισσότερα κασκόλ σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι καταμέτρησης και ταιριάσματος χρωμάτων.Πόσα κασκόλ μπορείτε να μαζέψετε για την καμηλοπάρδάλη σας; Ρίξτε το ζάρι, διαλέξτε μια κάρτα και φτιάξτε την καμηλοπάρδάλη σας. Νικητής είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κασκόλ στην καμηλοπάρδαλή ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Orchard Toys "Λίστα για ψώνια" (Shopping List) Ηλικίες 3-7 ετών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH003
Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να μαζέψουν όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στην λίστα αγορών τους και να τα βάλουν στο καρότσι τους. Ο πρώτος που ολοκληρώνει την λίστα του κερδίζει!Το παιχνίδι "Shopping List" παίζεται γρήγορα, με απλό τρόπο και κρατάει το ενδιαφέρον των παιδιών! Οι παίκτες παίζ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Orchard Toys "Λίστα για ψώνια- Extras Ρούχα"- (Shopping List Extras Clothes) Ηλικίες 3-7 ετών
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH091
Τα ρούχα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επεκταθεί το παιχνίδι Shopping List.Προσθέστε διασκέδαση στο παιχνίδι Λίστα για Ψωνια/Shopping List με περισσότερα καθημερινά αντικείμενα καθώς και την δυνατότητα να παίξουν μέχρι 6 παίκτες!Τα παιδιά θα έχουν επίσης τη διασκέδαση να ταιρ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Orchard Toys "Λίστα για ψώνια- Extras Φρούτα & λαχανικά" (Shopping List Extras Fruits) Ηλικίες 3-7 ετών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH090
Τα φρούτα και λαχανικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προέκταση στο παιχνίδι 'Λίστα Αγορών" Προσθέστε διασκέδαση στο παιχνίδι Λίστα για Ψωνια/Shopping List με περισσότερα καθημερινά αντικείμενα καθώς και την δυνατότητα να παίξουν μέχρι 6 παίκτες!Τα παιδιά θα διασκεδάσουν επίσης και θα α..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,90€
Orchard Toys "Λόττο - Δεινόσαυρος" (Dinosaur Lotto) Ηλικίες 3-7 ετών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH036
Ένα πολύχρωμο παιχνίδι μνήμης και αντιστοίχισης με θέμα τους δεινόσαυρου! Το Λόττο με τους δεινόσαυρους είναι το ιδανικό παιχνίδι για τους λάτρεις των δεινοσαύρων! Οι παίκτες ηλικίας 3-7 ετών παίρνουν με την σειρά κάρτες από πολύχρωμους δεινόσαυρους και πρέπει να συμπληρώσουν πρώτοι &..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Orchard Toys "Λόττο - Μικρό λεωφορείο" (Little Bus Lotto) Mini Game Ηλικίες 3-6 ετών
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH355
Συλλέξτε τα ζώα επιβάτες για το λεωφορείο σας!Αυτό το παιχνίδι με θέμα τα ζώα διαθέτει 24 χαρακτήρες ζώων και 4 διαφορετικά χρωματιστά λεωφορεία για να διαλέξετε. Αναπτύσσουν δεξιότητες αντιστοίχισης και μνήμης, ενώ τα παιδιά μαθαίνουν τους διαφορετικούς χαρακτήρες των ζώων!Αυτό ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH092
Orchard Toys "Μαγικά μαθηματικά" (Magic Maths)Ηλικίες 5-8 ετώνOrchard ToysΑγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!19.90 €Κωδικός:ORCH092Διαθεσιμότητα:ΔιαθέσιμοΠοσότητα:+−ΑγοράΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΠεριγραφήΓιατί Orchard Toys;Κριτικές (0)Ένα συναρπαστικό παιχν..
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH095
Ένα μαγικό παιχνίδι αντιστοίχισης!Κάλπασε πάνω στο ουράνιο τόξο στην κανάτα με το χρυσό, με αυτό το μαγικό παιχνίδι της Orchard Toys.Οι παίκτες παίρνουν την σειρά τους για να πάρουν κάρτες με ουρά και να την ταιριάξουν με τα κεφάλια των μονόκερών τους. Για κάθε μονόκερο που ταιριάζουν με επιτυχία, μ..
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH104
Φτιάξτε ένα σκύλο-λουκάνικο και κάντε τον τόσο μεγάλο!! Αναπτύσσει δεξιότητες καταμέτρησης και αντιστοίχισης χρωμάτων!Το συναρπαστικό παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει την προσοχή των παιδιών και οι περίεργοι χαρακτήρες λουκάνικων σκυλιών θα προσφέρουν πολλά γέλια!Θυμηθείτε ότι δεν είναι ο..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH004
Η πρώτη διασκεδαστική δραστηριότητα ανάγνωσης και ορθογραφίας.Το Match and Spell ενθαρρύνει την αναγνώριση γραμμάτων, διδάσκει την φωνητική δημιουργία λέξεων και προωθεί την αντιστοίχιση εικόνων και λέξεων,από απλές λέξεις όπως «γάτα» σε πιο σύνθετες λέξεις τεσσάρων γραμμάτων. Υπάρχουν δύο τρόποι γι..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Orchard Toys "Ταιριάζω τα χρώματα" (Colour Match) Jigsaw Puzzle Ηλικίες 3+ ετών
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH223
Μια συλλογή από παζλ με υπέροχα φωτεινά χρώματα!Ένα παζλ που ενθαρρύνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα χρώματα συνδέοντάς τα με γνωστά αντικείμενα!Τα χρώματα και οι εικόνες μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν χρωματιστά θέματα των 5 τεμαχίων παζλ, όπου μόνο οι σωστές κάρτες ταιριάζουν μαζ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH049
Ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για να μάθουν να λένε την ώρα ψηφιακά και αναλογικάΓια τους συνειδητούς γονείς που αναζητούν ένα παιχνίδι να είναι εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό, Τι ώρα είναι κύριε Λύκε? Είναι ένα καταπληκτικό επιτραπέζιο παιχνίδι που μαθαίνει στα παιδιά την ώρα σε αναλογική ..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH009
Το πολύχρωμο παιχνίδι της Orchard Toys έχει γίνει κλασικό όπου κανένα φύλλο δεν μένει χωρίς να αναποδογυριστεί!Τα παιδιά θα μάθουν να μετρούν να αντιστοιχούν τις βούλες και να μαζεύουν όμορφες πασχαλίτσες σε αυτό το παιχνίδι της Orchard Toys'  που ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν.Οι παίκτες θ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Orchard Toys "Τρελοί Σεφ" (Crazy Chefs) Ηλικίες 3-6 ετών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH017
Βοηθείστε τον τρελό σεφ να φτιάξει ένα γεύμα σε αυτό το παιχνίδι αντιστοίχισης!Σε αυτό το διασκεδαστικό-θεματικό παιχνίδι, ο κάθε παίκτης παίρνει ένα ταμπλό σεφ με διαφορετικές συνταγές - από λαζάνια μέχρι γλυκά - και αντιστοιχούν τις κάρτες υλικών στα ταμπλό τους. Πρέπει να γυρίσουν τον περιστ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH018
Το πιο διασκεδαστικό πρώτο παιχνίδι του παιδιού σας, για να μάθει να ταιριάζει και αναπτύσσει σε κάθε παιχνίδι τις ικανότητες του αλλά και την εμπιστοσύνη του. Οι νέοι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν ανοίγοντας τις κάρτες του αγροκτήματος απο τη πλευρά της εικόνας και να ταιριάξουν τα μέρη με το ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH074
Φτιάξτε την δική σας καφετέρια, δώστε στους πελάτες σας να απολαύσουν καφέ και γλυκό και μαζέψτε περισσότερα χρήματα!Αυτό το παιχνίδι μαθαίνει στα παιδιά να μετράνε τα χρήματα τους με το πιο διασκεδαστικό τρόπο! Μην αφήσετε κανένα πελάτη παραπονεμένο!Το παιχνίδι προτρέπει να παιδιά να δημι..
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH032
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πρόσθεσης και αφαίρεσης.Τρέξτε προς το σταθμό του λεωφορείου, παίρνοντας και αφήνοντας επιβάτες καθώς πηγαίνετε! Ρίξτε το ζάρι για να μετακινήσετε το λεωφορείο σας γύρω από τον πίνακα είτε σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης.Οι παίκτες περιστρέφουν τον περιστρεφόμενο πί..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Orchard Toys Football Game Ηλικίες 5+ ετών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH087
Το γνωστό μας παιχνίδι φιδάκι με θέμα το ποδόσφαιρο!Δείτε τη μπάλα να πηγαίνει προς τα πίσω και προς τα εμπρός καθώς προσπαθείτε να βάλετε γκολ σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου!Κάντε τη διαδρομή σας στο ταμπλό για να πετύχετε ένα γκολ, κινώντας τη μπάλα προς τα πάνω για τα χρώμ..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH041
Tάισε τον γορίλα με junk food (πρόχειρο φαγητό) ενώ εσύ ετοιμάζεις ένα υγιεινό γεύμα!Αυτό το πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι προτρέπει τα  παιδιά να τρώνε υγιεινά με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Χρησιμοποιήστε τις κάρτες με τις υγιεινές τροφές για να φτιάξετε ένα θρεπτικό γεύμα σε αυτό το παιχνίδι ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Orchard Toys Insey Winsey Spider Game Ηλικίες 3-6 ετών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH031
Ένα απλό διασκεδαστικό παιχνίδι σχημάτων και χρωμάτων με χρωματιστές αράχνες!Μάθετε να μετράτε και τα σχήματα με αυτό το κλασικό παιχνίδι της Orchard Toys, βασισμένο στο δημοφιλές παιδικό τραγουδάκι. Γίνεται οι πρώτοι που θα μετακινήσετε την τρισδιάστατη αράχνη σας πάνω στην υδροροή πριν ξεκινήσει η..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Orchard Toys Party, Party, Party Board Game Ηλικίες 4-8 ετών
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH042
Πάρτε το σακίδιο σας και ελάτε στο πάρτι!Ελάτε όλοι, το πάρτι ξεκίνησε! Σε αυτό το μοναδικό επιτραπέζιο παιχνίδι, αγωνιστείτε για να γεμίσετε το σακίδιο σας με αξεσουάρ και να είστε οι πρώτοι που θα φέρετε φίλους σας στο πάρτυ.Κάντε το γύρω του ταμπλό συλλέγοντας αντικείμενα διασκέδασης γι..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH060
Κάντε την τέλεια πίτσα, αλλά προσέξτε μπορεί να υπάρχει ένα έντομο από κάτω!Ένα συναρπαστικό σε χρώματα και σχήματα παιχνίδι αντιστοίχισης για όλη την οικογένεια! Γυρίστε τον περιστρεφόμενο δίσκο και διαλέξτε την κάρτα με τα υλικά ανάλογα το χρώμα ή το σχήμα. Νικητής είναι αυτός που θα γεμίσει το τα..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,90€
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH098
Γίνε  ο πρώτος που θα επιστρέψει στο σπήλαιο σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι Μαθηματικών.Οι παίκτες κινούν τους ανθρώπους των σπηλαίων τους γύρω γύρω στο ταμπλό, λύνοντας προβλήματα μαθηματικών στην πορεία.Εάν σταματήσουν σε ένα + ή ένα  - λύνουν την αντίστοιχη πράξη. ..
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Orchard Toys Ταίριαξε και μέτρησε (Match and Count) Jigsaw Puzzle Ηλικίες 3+ ετών
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Orchard Toys Κωδικός Προϊόντος: ORCH219
Μάθετε να μετράτε από τα 1-20 με τα αγαπημένα παζλ με αριθμούς!Μάθετε το παιδί σας να μετράει από 1 έως 20 διασκεδάζοντας! Αντιστοιχίστε τις κάρτες με τους αριθμούς.Δεν υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος να παίξετε το παζλ, καθώς μόνο οι σωστές κάρτες θα ταιριάζουν μαζί! Κατάλληλο από 3 ετώνΔι..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,90€
Κατασκευαστής: Viga Κωδικός Προϊόντος: 44011
Ξύλινος πύργος ισορροπίας της σειράς polarb από την εταιρία Viga. Ένα παιχνίδι που θα τραβήξει την προσοχή όλης της οικογένειας. Ανάλογα με το χρώμα που θα εμφανιστεί στο ζάρι οι παίκτες τραβούν το αντίστοιχο τουβλάκι από τον πύργο προσπαθώντας αυτός να μην καταρεύσει. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που..
14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:14,95€
Κατασκευαστής: ZiTO! Κωδικός Προϊόντος: T-ZIT-58314
Γίνε ο πρώτος που θα χτίσει ένα ολόκληρο αστικό συγκρότημα!Συμμετέχεις σε έναν διαγωνισμό όπου καλείσαι να χτίσεις ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην πόλη σου χρησιμοποιώντας 3 Κάρτες Τοπίου: 1 σπίτι, 1 σχολείο και 1 σούπερ μάρκετ. Ο πρώτος παίκτης που θα τοποθετήσει σωστά τα τουβλάκια του και σ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,99€
Κατασκευαστής: ZiTO! Κωδικός Προϊόντος: T-ZIT-13801
Ανασκουμπωθείτε και βγάλτε το εστιατόριο ασπροπρόσωπο!Πανικός επικρατεί στο εστιατόριο! Η φήμη του βρίσκεται στα χέρια σας. Σερβίρετε τις παραγγελίες των πελατών, πλύνετε τα πιάτα και προσαρμοστείτε σε όλες τις πιθανές καταστάσεις, σε καύσωνες, σε μέρες με πολλή κίνηση, σε βραδιές με VIP πελάτες. Έχ..
15,99€
Χωρίς ΦΠΑ:15,99€
Κατασκευαστής: ZiTO! Κωδικός Προϊόντος: T-ZIT-RRI10-GRE
Το RAILROAD ΙΝΚ είναι ένα έξυπνο παιχνίδι ανταγωνισμού για όλη την οικογένεια. Ρίξτε τα ζάρια και σχεδιάστε διαδρομές πάνω στο ταμπλό σας. Δημιουργήστε δίκτυα δρόμων για να συνδέσετε εξόδους και να κερδίσετε πόντους στο τέλος του παιχνιδιού. Προσέξτε όμως, θα χάσετε πόντους από ημιτελείς διαδρομές! ..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:17,99€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 64 (2 Σελ.)
Επιτραπέζια παιχνίδια, Παιχνίδια