Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Εκπαιδευτικά παιχνίδια
Κατασκευαστής: Janod Κωδικός Προϊόντος: T-JND-J02917
Η πυραμίδα αποτελείται από 10 κύβους από χοντρό χαρτόνι, και στην κάθε της πλευρά παρουσιάζεται μία εποχή του χρόνου.Στον κάθε κύβο παρουσιάζονται με πολύ όμορφο τρόπο τα ζώα, τα φυτά και τα χαρακτηριστικά της κάθε εποχής. Το παιδί μπορεί επίσης να βάλει τους κύβους τον έναν δίπλα στον άλλο για να δ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:19,99€
Κατασκευαστής: A Little Lovely Company Κωδικός Προϊόντος: PGCPDI02
Μαθαίνουμε να μετράμε τους πρώτους μας αριθμούς με το νέο εκπαιδευτικό puzzle της A Little Lovely Company!Ανακαλύπτουμε τον κόσμο της αριθμητικής με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Οι φίλοι μας τα δεινοσαυράκια μας βοηθούν να μάθουμε να μετράμε από 1-10..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
A Little Lovely Company - Puzzle Μαθαίνω τους Αριθμούς Forest Friends
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: A Little Lovely Company Κωδικός Προϊόντος: PGCPFF01
Μαθαίνουμε να μετράμε τους πρώτους μας αριθμούς με το νέο εκπαιδευτικό puzzle της A Little Lovely Company!Ανακαλύπτουμε τον κόσμο της αριθμητικής με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Οι φίλοι μας τα ζωάκια του δάσους μας βοηθούν να μάθουμε να μετράμε από 1-10...
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
Bibs - Πύργος Εκμάθησης Bright Rainbow
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Bibs Κωδικός Προϊόντος: 4100101
Το BIBS Wobbly Tower έχει σχεδιαστεί με ατελείωτες δυνατότητες χρήσης – μόνο η φαντασία θέτει τα όρια. Το παιχνίδι ενθαρρύνει τη στοίβαξη και το παιχνίδι τόσο στην άμμο όσο και στο νερό. Έρχεται με αποτυπώματα και μικρές τρύπες διαφορετικών μεγεθών για να δημιουργήσετε ένα εφέ ντους όπου το νερό ρέε..
26,95€
Χωρίς ΦΠΑ:26,95€
Κατασκευαστής: Bibs Κωδικός Προϊόντος: 4100100
Το BIBS Wobbly Tower έχει σχεδιαστεί με ατελείωτες δυνατότητες χρήσης – μόνο η φαντασία θέτει τα όρια. Το παιχνίδι ενθαρρύνει τη στοίβαξη και το παιχνίδι τόσο στην άμμο όσο και στο νερό. Έρχεται με αποτυπώματα και μικρές τρύπες διαφορετικών μεγεθών για να δημιουργήσετε ένα εφέ ντους όπου το νερό ρέε..
26,95€
Χωρίς ΦΠΑ:26,95€
Κατασκευαστής: Bs Toys Κωδικός Προϊόντος: GA349
Όρθια, ξαπλωμένα ή το ένα πάνω στο άλλο…με αυτά τα πολύχρωμα πλαίσια υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χτίσεις. Θυμήσου όμως ναακολουθείς τις κάρτες, γρήγορα λοιπόν φτιάξε αυτό που δείχνει η κάρτα και μάζεψε πόντους. Μικρές κορνίζες για πολλή σκέψη!Σκοπός του παιχνιδιούΓύρνα την κάρτα και χτίσε το μοτίβ..
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:29,95€
Κατασκευαστής: Bs Toys Κωδικός Προϊόντος: GA393
Ένα έξυπνο παιχνίδι με κάρτες από την BS Toys που βρίσκεις το τέλειο ζευγάρι και ταυτόχρονα είναι και memo και παντομίμα!Βρίσκεις την κλειδαριά και το κλειδί, έχεις ένα τέλειο ζευγάρι που ταιριάζει νοηματικά μεταξύ τους. Θα βρεις και τη ρακέτα αφού έχεις το μπαλάκι;Κερδίζει αυτός που θα έχει τα περι..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,95€
Bs Toys – Δημιουργικός Πίνακας με Λαστιχάκια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Bs Toys Κωδικός Προϊόντος: GA438
Φτιάξε τις πιο όμορφες και ευφάνταστες δημιουργίες με τη βάση και τα λαστιχάκια του παιχνιδιού.Προσπάθησε να δημιουργήσεις τα σχέδια που δείχνουν οι κάρτες , φτιάξε υπέροχα προσωπάκια και άφησε τη φαντασία σου να ταξιδέψει και να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια!Κατασκευασμένο από χαρτόνι και ξύλοΙδανικ..
20,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,95€
Κατασκευαστής: Cubika Κωδικός Προϊόντος: 14903
Είναι απίστευτο πόσα διαφορετικά οχήματα μπορούν να δημιουργηθούν από μερικά τόσο δα κυβάκια! Ένα παιχνίδι κατασκευών από την εταιρεία Cubika που αναπτύσσει τη δημιουργική σκέψη, βοηθά το παιδί στην συγκέντρωση, συντονίζει την λεπτή του κίνηση και δημιουργεί αίσθημα χαράς και ικανοποίησης με το αποτ..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08351
Ποια σχήματα μπορείτε να δείτε στην εικόνα; Τι χρώματα έχουν αυτά; Προσπαθήστε να βρείτε τα σχήματα στα σωστά χρώματα όπως είναι στην εικόνα και συμπληρώσετε τον πίνακα. Γυρίστε την κάρτα για να ελέγξετε τις απαντήσεις. Ένα παιχνίδι αντίληψης χρωμάτων και σχημάτων από την εκπαιδευτική σειρά της Djec..
22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08343
Ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι παρατηρητικότητας και αντίληψης χώρου από την εταιρεία Djeco.Το παιδί θα πρέπει να βοηθήσει τα ζωάκια να βρουν αυτό που ψάχνουν, χρησιμοποιώντας τα βέλη για να δημιουργήσει μια διαδρομή στην κάθε κάρτα παιχνιδιού. Στο πίσω μέρος της κάθε κάρτας υπάρχει εικονογραφη..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Djeco - Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Αρίθμησης 'Το σπιτάκι'
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 01627
Εκπαιδευτικό παιχνίδι αρίθμησης και επιδεξιότητας από την εταιρεία Djeco. Το παιδί σηκώνει μια κάρτα και βλέπει τις οδηγίες του κοάλα προκειμένου να τοποθετήσει τον σωστό αριθμό αντικειμένων στο ταμπλό - σπιτάκι. Η ορθή απάντηση βρίσκεται στο πίσω μέρος κάθε κάρτας. Η λαβίδα είναι ένα εξαιρετικό μέσ..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Djeco - Εκπαιδευτικό παιχνίδι παρατήρησης και χρωμάτων 'Ο κροκόδειλος'
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 01629
Ο μικρός κροκόδειλος πεινάει πολύ και χρειάζεται τη βοήθειά σας, αλλά προσοχή! Θα πρέπει να τον ταΐσετε με τη σωστή σειρά για να μείνει ευχαριστημένος! Τα παιδιά διαλέγουν μία κάρτα και την τοποθετούν στη ειδική θήκη πάνω στο κροκόδειλο και στη συνέχεια, προσπαθούν να ταΐσουν το κροκοδειλάκι με τα σ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:22,95€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08326
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που συμβάλλει στην εκμάθηση των αριθμών από την εταιρεία Djeco! Σκοπός είναι να ενώσουμε τις τελείες ακολουθώντας τους αριθμούς με αύξουσα σειρά, χρησιμοποιώντας ένα χρωματιστό κορδόνι, αντί για μολύβι! Το παιχνίδι αυτό βοηθά στην εκμάθηση των αριθμών, την λεπτή κινητικότη..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08550
Τα ζωάκια τρέχουν χαρούμενα στο πολύχρωμο μονοπάτι της ονειροχώρας, προσπαθώντας να προσπεράσουν το ένα το άλλο. Διαλέξτε τη φιγούρα σας ρίξτε το χρωματιστό ζάρι και προχωρήστε, για να τους ξεπεράσετε όλους και να πάρετε τη νίκη. Ένα παιχνίδι τύχης και χρωμάτων από την εταιρεία Djeco που θα ενθουσιά..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08473
Στύψτε το μυαλό σας για να βρείτε τη λύση! Ένα επιτραπέζιο αντίληψης του χώρου για ένα παίκτη από την εταιρία Djeco. Χρησιμοποιείστε τις κάρτες που σας καθοδηγούν για το αρχικό στήσιμο και μετά τοποθετήστε τα υπόλοιπα ξύλινα κομμάτια με τέτοιο τρόπο ώστε να ολοκληρώνεται το ταμπλό λογικά. Παιχνίδι π..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08533
Φύγαμε για ψώνια! Σε αυτό το διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι από την εταιρεία Djeco, στόχος είναι να ολοκληρώσετε τις αγορές σας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους παίκτες. Θα χρειαστείτε λίγη τύχη και μια έξυπνη προσέγγιση για τη διαχείριση των χρημάτων. Το παιχνίδι δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Djeco - Επιτραπέζιο Ναυμαχία σε Κουτί Παιχνιδιού Καράβι
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 05270
Ποιος παίκτης θα βυθίσει πρώτος τα σκάφη του αντιπάλου; Ένα παιχνίδι ναυμαχίας όπου οι παίκτες πρέπει να υπολογίσουν την θέση του αντιπάλου τους και να καταφέρουν να βυθίσουν το σκάφος του. Περιλαμβάνει: 2 μαγνητικούς πίνακες, 10 μαγνητικά σκάφη, 40 πιόνια, 16 κάρτες σχηματισμού και οδηγίες παιχνιδι..
22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Djeco - Επιτραπέζιο Το Περιβάλλον των Ζώων
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08553
Ο βάτραχος, ο λαγός και η αγελάδα είναι τρία ζώα που ζουν το καθένα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον! Μπορείτε να είστε αρκετά γρήγοροι ώστε βλέποντας μία κάρτα να αναγνωρίσετε αμέσως σε ποιο περιβάλλον ζώου ανήκει; Νικητής θα είναι ο παίκτης, ο οποίος είτε θα συγκεντρώσει τις 5 πρώτες κάρτες ή θα έχει σ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Djeco - Ζωγραφική βήμα-βήμα Ζωάκια
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08319
Το σετ ζωγραφικής της εταιρίας Djeco δείχνει βήμα-βήμα στα παιδιά πώς μπορούν σε τρία στάδια να ζωγραφίσουν διαφορετικά ζωάκια! Περιλαμβάνει 12 κάρτες διπλής όψης, 1 πίνακα ζωγραφικής, ένα μαρκαδόρο και το ειδικό πανάκι για να σβήνετε τον πίνακα.  Ηλικία: Από 4 ετών..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:12,95€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 01520
Πίσω από κάθε πόρτα κρύβεται ένα κατοικίδιο ζώο, αλλά ποιο; Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να προσδιοριστεί το σπίτι του κάθε ζώου. Ψάξτε για τη σωστή πόρτα και τοποθετήστε όλα τα ζώα στο σπίτι τους. Μπροστά από κάθε πόρτα υπάρχουν αντικείμενα που ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώο. Το παιδί θα πρέπει ν..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 06434
Μπορείς να τοποθετήσεις τα ξύλινα ζώα, όπως δείχνει η κάρτα, χωρίς να χάσουν την ισορροπία τους; Το σετ περιλαμβάνει 6 ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας, με τα οποία το παιδί μπορεί να παίξει και ελεύθερα, και 20 διαφορετικές εικονογραφημένες κάρτες για αντιγραφή. Ιδανικό παιχνίδι από την εταιρεία Djeco γι..
22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08162
Μαθαίνουμε τα αντίθετα!Παζλ από χοντρό πεπιεσμένο χαρτόνι της εταιρίας Djeco. Περιλαμβάνονται 12 παζλ αποτελούμενα από 2 κομμάτια το καθένα. Ηλικία: Από 2 μέχρι 3 ετών..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Djeco 10 Παζλ Duo 'Το ζωάκι και η τροφή του'
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08166
Μαθαίνουμε τι τρώει το κάθε ζωάκι!Παζλ από χοντρό πεπιεσμένο χαρτόνι της εταιρίας Djeco. Περιλαμβάνονται 10 παζλ αποτελούμενα από 2 κομμάτια το καθένα. Ηλικία: Από 2 μέχρι 3 ετών..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Djeco Εκπαιδευτικό παιχνίδι σύνθεσης εικόνας - αρίθμησης με ξυλάκια
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08356
Ένα παιχνίδι σύνθεσης από ξύλινες ράβδους που αποτελεί εκπαιδευτική πρόταση της Γαλλικής εταιρίας Djeco και βασίζεται στην εκμάθηση σχημάτων και αναπτύσσει την ικανότητα αντίληψης των παιδιών. Τα παιδιά προσπαθούν να συνθέσουν πάνω σε ειδικές κατευθυντήριες καρτέλες, ώστε να δημιουργήσουν συγκεκριμέ..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 01688
Τα πολύχρωμα ψαράκια κολυμπούν στα βαθιά νερά του ωκεανού! Θα καταφέρουν οι μικροί ψαράδες να τα αντιστοιχίσουν στις καρτέλες με τα σωστά νούμερα; Ένα παιχνίδι παρατήρησης της εταιρίας Djeco, κατάλληλο από 3 ετών. Διαστάσεις: 22,6x22.6x4 εκ.Ηλικία: Από 3 μέχρι 6 ετών..
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ:24,50€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08159
Παιχνίδι μνήμης της εταιρίας Djeco στο οποίο περιέχονται δύο κάρτες από το κάθε ζωάκι. Τοποθετείστε τις κάρτες ανάποδα και αφήστε το παιδί να εξασκήσει την μνήμη του προσπαθώντας να βρει τα ζευγάρια. Κατασκευασμένο από πεπιεσμένο χαρτόνι. Περιλαμβάνονται 30 κάρτες. Διάμετρος κάρτας 6,5 cm.Ηλικία:&nb..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 01693
Οι μικροί μας φίλοι γεμίζουν χρώματα την κουκουβάγια της εταιρίας Djeco και δημιουργούν πολύχρωμα αποτελέσματα! Το σετ περιλαμβάνει ένα ταμπλό κουκουβάγια, 57 ξύλινους ρόμβους και 10 κάρτες που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά στις πρώτες τους προσπάθειες. Κατάλληλο από 3 ετών και άνω.Ηλικία: Από..
20,90€
Χωρίς ΦΠΑ:20,90€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08168
Τέσσερα μολύβια - αντιστοιχήστε με το αντίστοιχο νούμερο ή με μία αντίστοιχη εικόνα – καρτέλα που έχει επάνω της τέσσερα αντικείμενα. Ντόμινο διαδοχικής σειράς εικόνων και αρίθμησης από την εταιρία Djeco. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι τους αριθμούς. Κατάλληλο για παιδι..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 01641
Διασκεδάστε με το ξύλινο ντόμινο της εταιρίας Djeco. Ένα κλασικό και διαχρονικό παιχνίδι, δοσμένο με την παιδική νότα της εταιρίας. Μέσα από το παιχνίδι το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα του, το συντονισμό χεριού ματιού και την αναγνώριση χρωμάτων. Το σετ περιλαμβάνει 28 ξύλινες φιγούρες από ζω..
25,90€
Χωρίς ΦΠΑ:25,90€
Djeco Παιχνίδι 'Cubissimo'
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08477
Εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι ισορροπίας από την εταιρεία Djeco. Χρησιμοποιήστε επτά ξύλινα κομμάτια για να χτίσετε ένα κύβο ξεκινώντας από τη θέση που εμφανίζεται σε μία από τις 30 κάρτες πρόκλησης. Σε περίπτωση που θα δυσκολευτείτε, θα βρείτε τις λύσεις του παιχνιδιού μέσα στην συσκευασί..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Djeco Σύνθεση εικόνας - μωσαικό με καβίλιες 'Κότα και ζωάκια'
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08137
Σύνθεση εικόνας από την γαλλική εταιρεία Djeco για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Γεμίστε με χρωματιστές καβίλιες την εικόνα και δημιουργήστε μοναδικές παραστάσεις! Το μωσαϊκό της εταιρίας Djeco επιτρέπει στα παιδιά να παίξουν με τα χρώματα και τους συνδυασμούς και να αναπτύξουν την φαντασία τους με πο..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:22,95€
Djeco Σύνθεση εικόνας - μωσαϊκό με καβίλιες 'Κουκουβάγια και ζωάκια'
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08136
Γεμίστε με χρωματιστές καβίλιες την εικόνα και δημιουργήστε μοναδικές παραστάσεις! Το μωσαϊκό της εταιρίας Djeco επιτρέπει στα παιδιά να παίξουν με τα χρώματα και τους συνδυασμούς και να αναπτύξουν την φαντασία τους, καθώς οι επιλογές των σχεδίων είναι άπειρες. Περιλαμβάνεται μια ξύλινη βάση με υποδ..
22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:22,95€
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08300
Εκπαιδευτική πρόταση της Γαλλικής εταιρίας DJECO, που βασίζεται στη γεωμετρία και αναπτύσσει την ικανότητα αντίληψης των παιδιών. Αποτελείται από ξύλινες γεωμετρικές φόρμες τις οποίες προσπαθούν τα παιδιά να συνθέσουν πάνω σε ειδικές κατευθυντήριες καρτέλες, ώστε να δημιουργήσουν συγκεκριμένες φιγού..
19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Djeco Τάνγκραμ με 125 κάρτες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Djeco Κωδικός Προϊόντος: 08470
Τάγκραμ για 1 παίκτη της εταιρίας Djeco. Περιλαμβάνει 7 ξύλινα στοιχεία και 125 κάρτες με σχέδια που θα πρέπει να συνθέσει το παιδί. Στο πίσω μέρος των καρτών υπάρχουν οι λύσεις του παιχνιδιού.Ηλικία: Από 7 μέχρι 12 ετών..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Egmont Toys - Pull Along Χελώνα
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Egmont Toys Κωδικός Προϊόντος: 591023
Εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι 2 σε 1 !Μάθετε να περπατάτε τραβώντας τη χελώνα από το σχοινάκι, ενώ παράλληλα μπορείτε να τοποθετήσετε τα διάφορα σχήματα στη φόρμα που αντιστοιχεί στο κάθε ένα .Ηλικία: Από 12 μηνών..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:34,90€
Κατασκευαστής: Egmont Toys Κωδικός Προϊόντος: 511119
Στοίβαξε τους Δεινόσαυρους τον έναν πάνω στον άλλον και προσπάθησε να μην πέσει κανείς!Μέσα από το παιχνίδι οι μικροί μας φίλοι θα εξασκήσουν τις λεπτές κινήσεις και τη σταθερότητα των χεριών τους.Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και μη τοξικά χρώματα.Ηλικία: Από 12 μηνών..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: Egmont Toys Κωδικός Προϊόντος: 571008
Κατανεμήστε τα αυγά ομοιόμορφα μεταξύ των παικτών. Κάθε παίκτης με τη σειρά του, περιστρέφει το βέλος και τοποθετεί ένα αυγό του αντίστοιχου χρώματος στη φωλιά του ίδιου χρώματος. Νικητής είναι ο παίκτης που καταφέρνει να βάλει όλα τα αυγά του.Μέγεθος : 27.5 x 30.5 x 5 cmΗλικία : Από 3 χρο..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Egmont toys - Ξύλινο παιχνίδι δραστηριοτήτων με το Διάστημα
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Egmont Toys Κωδικός Προϊόντος: 511106
Τοποθετήστε τους τροχούς στη σωστή θέση και αφήστε την παράσταση να ξεκινήσει!Ηλικία: Από 18 μηνών..
24,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
Egmont toys - Παιχνίδι MEMO Δάσος
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Egmont Toys Κωδικός Προϊόντος: 570088
Γυρίστε τις κάρτες και βρείτε τα ζευγάρια που ταιριάζουν !Μάθετε τα ζώα του δάσους και παράλληλα δοκιμάστε τη μνήμη σας !Τεμάχια: 48 κάρτεςΗλικία: Από 3 ετών..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: Egmont Toys Κωδικός Προϊόντος: 570094
Κύβοι της εταιρείας Egmont, που χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, αναπτύσσουν την δημιουργικότητα, τη φαντασία και τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού. Είναι κατασκευασμένοι από συμπαγές και ανθεκτικό χαρτόνι.Τεμάχια: 9τμχΥλικό: ΧαρτόνιΗλικία: Από 12 μηνών..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Egmont toys - Πυραμίδα Αρίθμησης Ζούγκλα
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κατασκευαστής: Egmont Toys Κωδικός Προϊόντος: 570095
Κύβοι της εταιρείας Egmont, που χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, αναπτύσσουν την δημιουργικότητα, τη φαντασία και τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού. Είναι κατασκευασμένοι από συμπαγές και ανθεκτικό χαρτόνι.Τεμάχια: 9τμχΥλικό: ΧαρτόνιΗλικία: Από 12 μηνών..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 68217025
Με αυτό το όμορφο παιχνίδι καρτών, τα παιδιά θα μάθουν εύκολα τα αντίθετα (επίθετα) στα Αγγλικά, καθώς και θα αναπτύξουν τη μνήμη τους. Με αυτά τα όμορφα εικονογραφημένα φύλλα με διαφορετικά ζώα από τον κόσμο, τα παιδιά θα πρέπει να ταιριάξουν τα αντίθετα για να σχηματίσουν ένα ζευγάρι. Ο παίκτης με..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Eurekakids Παζλ - Μαθαίνω Να Μετράω
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 483024
Αυτό το εκπαιδευτικό παζλ βασισμένο στην μέθοδο Montessori θα βελτιώσει δυνατότητα των παιδιών να σχετιστούν με τα ζώα και το φυσικό τους περιβάλλον. Περιέχει 28 τεμάχια από ενισχυμένο χαρτόνι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 14 ζευγάρια παζλ που συσχετίζουν το κάθε ζώο με το φυσικό του περιβάλλον. Βελτιώσ..
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,99€
Eurekakids Παζλ - Μαθαίνω Τα Επαγγέλματα
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 483021
Βασισμένο στην μέθοδο Montessori αυτό το εκπαιδευτικό παζλ θα αποτελέσει για τα παιδιά μια εισαγωγή στον κόσμο των επαγγελμάτων ώστε να σχετιστούν με αυτά, να τα διαχωρίσουν και να αναγνωρίσουν τα βασικά εργαλεία του κάθε επαγγέλματος. Περιέχει 28 τεμάχια από ενισχυμένο χαρτόνι. Το παιχνίδι περιλαμβ..
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,99€
Eurekakids Παζλ - Μαθαίνω Τα Ζώα Και Τα Σπιτάκια Τους
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 483017
Αυτό το εκπαιδευτικό παζλ βασισμένο στην μέθοδο Montessori θα βελτιώσει δυνατότητα των παιδιών να σχετιστούν με τα ζώα και το φυσικό τους περιβάλλον. Περιέχει 28 τεμάχια από ενισχυμένο χαρτόνι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 14 ζευγάρια παζλ που συσχετίζουν το κάθε ζώο με το φυσικό του περιβάλλον. Βελτιώσ..
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,99€
Eurekakids Παζλ - Μαθαίνω Τα Ζώα Και Τις Τροφές Τους
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 483018
Αυτό το εκπαιδευτικό παζλ βασισμένο στην μέθοδο Montessori θα βελτιώσει δυνατότητα των παιδιών να σχετιστούν με τα ζώα και την φυσική τους τροφή. Περιέχει 28 τεμάχια από ενισχυμένο χαρτόνι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 14 ζευγάρια παζλ που συσχετίζουν το κάθε ζώο με την φυσικού τους τροφή. Βελτιώστε τον..
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,99€
Eurekakids Παζλ - Μαμάδες Και Παιδιά
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 483019
Αυτό το εκπαιδευτικό παζλ βασισμένο στην μέθοδο Montessori θα βελτιώσει δυνατότητα των παιδιών να σχετιστούν την αναπαραγωγή των ζώων – γονείς ζωάκια με τα με τα μικρά τους. Περιέχει 28 τεμάχια από ενισχυμένο χαρτόνι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 14 ζευγάρια παζλ που συσχετίζουν το κάθε ζώο με τα μικρά ..
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,99€
Κατασκευαστής: EurekaKids Κωδικός Προϊόντος: 5250012
Ο πίνακας ανταμοιβών είναι ένα ιδανικό εργαλείο για να παρακινηθούν τα παιδιά με τις δραστηριότητες που πρέπει να ενισχυθούν ή να μάθουν. Εκτός από την ενσωμάτωση των νέων συνηθειών στην καθημερινότητά τους, διασκέδαζουν ενώ παρακολουθούν την εξέλιξη επιτευγμάτων τους. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουν αυ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:19,99€
Κατασκευαστής: Fresk Κωδικός Προϊόντος: FR-F8620
Παιχνίδια που καλλιεργούν τις δεξιότητες συγκέντρωσης, υπομονής και μνήμης! Με την πιο ιδιαίτερη αισθητική από την ολλανδική Fresk, τα παιχνίδια παζλ της δεν μοιάζουν με κανένα άλλο! Η μνήμη όχι μόνο προάγει τον συντονισμό, εκπαιδεύεται επίσης η μνήμη και η αντίληψη χρώματος. Aποτελεί..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 191 (4 Σελ.)
Εκπαιδευτικά παιχνίδια, Παιχνίδια